Wednesday, 26 September 2012

Budak 12 Tahun yang GENIUS BEB!!

Di Malaysia,kita ada Adi Putra seorang budak yang genius dan mampu menyelesaikan masalah matematik di peringkat universiti. Di London juga terdapat seorang budak berusia 12 tahun yang mendapat markah A bagi subjek matematik dalam peperiksaan sekolah menengah kini menjadi mahasiswa termuda Britain. Pada masa sama, dia kini mengikuti kursus matematik bagi peringkat ijazah.KEPALE IKAN YANG TRANSPARENT~~

Pelbagai jenis ikan yang yang mempunyai bentuk fizikal yang pelik. Namun pernahkah kita melihat ikan yang yang berkepala transparent ini? Ikan ini dikenali sebagai Macropinna Microstoma adalah satu-satunya spesies ikan dalam keluarga Macropinna dari ordo Opisthoproctidae ( Barreleye). Yang membezakan spesies ini dengan ikan lain pada adalah bahagian kepalanya yang transparent di mana didalamnya berisi cecair , dan juga matanya dapat terlihat dengan jelas. Jom lihat gambar di bawah ini.


Dah macam hantu plak gmbar ikan ni...

SETEREKA UNTUK CANTIK??Artis Setereka Muka Untuk Tampak Cantik

                                               

Liputan6.com, Jakarta: Penyanyi dangdut Melinda menilai wajah adalah bahagian tubuh yang paling penting kerana merupakan perkara pertama orang ramai melihat. Untuk itu, Melinda rajin melakukan perawatan wajah.

IBU=ANAK?
Ibu berusia yg dah 50++ di sini memiliki rupa paras seperti anak perempuannya yang berumur 28 tahun selepas membelanjakan kire2 £10,000 (RM52,833) untuk menjalani pembedahan kosmetik.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...